Кадър: Нова ТвВсичко в Народното събрание беше естествено. Гласуванията бяха

...
Кадър: Нова ТвВсичко в Народното събрание беше естествено. Гласуванията бяха
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не сме рекетирали никого за партийните субсидии, Ментата лъже

Кадър: Нова Тв

Всичко в Народното събрание беше естествено. Гласуванията бяха такива, че ясно демонстрираха, че няма никаква предварителна договореност. Това, което приказва един човек от Бургас с названието Ментата (Йордан Цонев от Движение за права и свободи, б.р.) просто не е правилно. Това са истории, пришити с бели конци. ГЕРБ просто искаше да ликвидира Българска социалистическа партия, оставяйки ги без дотации.

Това разяснява в предаването ``Плюс-минус`` по Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с партийните дотации на партиите, които бяха вдигнати на 8 лв..

,,Кажете ми коя ще е тази компания, която ще даде пари на опозиционна партия и след това да предстои на инспекции?! Едва ли ще има подобен вманиачен, който да направи такова нещо. Чисто и просто Борисов искаше да ликвидира огромния си конкурент в лицето на Българска социалистическа партия, само че по този начин действително всяка партия бе обречена на мъка и в един миг щяхме да стигнем до еднопартийна система``, изясни още Симеонов.

,,Никого не сме рекетирали. Присъствах в една стая с Владислав Горанов, Менда Стоянова, Даниела Дариткова, Емил Христов, Цвета Караянчева и Искрен Веселинов и дружно започнахме да обсъждаме обстановката в залата. Рекети не е имало, не сме поставяли и въпроса, че няма да гласуваме бюджета, тъй като въпреки всичко би трябвало да се съобразяваме с нашите съдружни партньори``, посочи водачът на НФСБ и добави, че на този стадий финансирането на партиите от юридически лица също остава в действие.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР