Кадър: Нова ТвРоден политолог направи смела прогноза за изборите. Доц.

...
Кадър: Нова ТвРоден политолог направи смела прогноза за изборите. Доц.
Коментари Харесай

Буруджиева: ГЕРБ няма да състави правителство и в следващия парламент, за тях по-важни са президентските избори

Кадър: Нова Тв

Роден политолог направи смела прогноза за изборите. Доц. Татяна Буруджиева разгласи коя е огромната цел на ГЕРБ. 

" Силното обръщение на новата групировка „ Продължаваме промяната “ е, че са подготвени да основат държавно управление с всички „ честни “. То споделя едно – че ще има диалози и с ГЕРБ. Преди всички желаеха единствено да има държавно управление, а в този момент към този момент има и такива, които желаят да ръководят, нека се групират към тях ". Това показа в " Офанзива " по Нова ТВ политологът Татяна Буруджиева.

По нейните думи ГЕРБ няма да сформира държавно управление и в идващия парламент, тъй като към момента са в изолираност.

" Те вършат всичко допустимо да не изгубят подстъпа си към властта и да последват ориста на СДС. Техните упоритости са доста по-силни за президентските избори, единствено по този начин могат да потвърдят, че нацията не се е отказала от тях ", съобщи политологът.

Според нея двойката Радев – Йотова наподобява главните претенденти. Битката ще бъде единствено сред двама. Десният гласоподавател ще е ключът – доколко е подготвен да поддържа Радев.

" Партиите на митинга са прекалено много субекти, приказваме за десетина партии, които би трябвало да се схванат между тях, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР