Кадър Нова твОт Пентагона потвърдиха. Министерството на отбраната на САЩ

...
Кадър Нова твОт Пентагона потвърдиха. Министерството на отбраната на САЩ
Коментари Харесай

Пентагонът: Автентични са кадрите на НЛО, заснето през 2019

Кадър Нова тв

От Пентагона потвърдиха. Министерството на защитата на Съединени американски щати удостовери, че изтекли фотоси и видеоклипове на „ неидентифицирани летящи обекти ”, направени през 2019 година, в действителност са достоверни изображения на необясними обекти.

Снимки и видеоклипове на обекти с форма на триъгълник, които мигат и се движат през облаците, са направени от личния състав на военноморските сили (ВМС), съобщи представителят на Пентагона Сю Гоф в изказване пред Си Ен Ен (CNN).

Тя също по този начин удостовери, че фотоси на три неидентифицирани летящи обекта – един с форма на „ сфера ”, различен с форма на „ жълъд ” и трети с форма на „ ракета ” – също са направени от личния състав на флота.

Започнало е следствие на случаите, само че от съображения за сигурност повече информация няма да бъде давана, оповестиха от Пентагона.

Снимките и видеоклиповете на военноморските сили бяха оповестени от Mystery Wire и на уеб страницата на Extraordinary Beliefs предходната седмица, само че бяха публикувани онлайн още от предходната година.

През последните години има „ редица известия за неоторизирани и/или неидентифицирани летящи обекти,

влизащи в разнообразни военно следени полигони и несъмнено въздушно пространство ”, обявиха от Военноморски сили през 2019 година

Миналата година Пентагонът пусна три видеоклипа, показващи „ неидентифицирани летящи обекти ”, а американският флот авансово удостовери, че клиповете са действителни.
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР