кадър Нова твНиска избирателна активност, втори предсрочни избори и втори

...
кадър Нова твНиска избирателна активност, втори предсрочни избори и втори
Коментари Харесай

Доц. Гълъбов: Цели се ниска избирателна активност и втори служебен кабинет

кадър Нова тв

Ниска изборна интензивност, втори предварителни избори и втори длъжностен кабинет. Това счита, че е допустимо да се случи в България в идващите няколко месеца доц. Антоний Гълъбов. Според него има към този момент изработен сюжет за политическата обстановка у нас, разяснява той в ефира на Нова тв.

 

По думите му е доста значимо по какъв начин ще подходи Румен Радев. „ Ако той реши служебното държавно управление да бие по партия ГЕРБ, по този начин ще се стигне до ниска изборна интензивност “, сподели той.

Гълъбов призна, че е обезпокоен, че съзнателно се цели да има ниска интензивност на изборите, с цел да влязат повече обединения в новия парламент и вотът да се разводни. „ Така ще се стигне до още едни следващи предварителни избори и още един длъжностен кабинет “, предвижда той.

„ Има риск да бъде злепоставен изборния развой и приканвам всички партии да активизират гласоподавателите си “, приключи Гълъбов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР