Кадър Нова ТвНаш математик разкри как са опитали да отнемат живота

...
Кадър Нова ТвНаш математик разкри как са опитали да отнемат живота
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Повредиха ми умишлено колата, за да гръмне гумата при висока скорост

Кадър Нова Тв

Наш математик разкри по какъв начин са пробвали да лишават живота му. 

Топ математикът проф. Николай Витанов разкри бруталните закани, които е получавал поради математическите модели на развиване на пандемията, които прави, откогато болестта пламна и у нас. Той бе част от Националния действен щаб и прогнозите му помагаха на лекарите да вземат съответни решения по време на трите предходни талази на болестта. Щабът бе разхлабен от служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

Аз не съм пристигнал да се окайвам. Дойдох да кажа на младите си сътрудници, които ще вършат разбори и прогнози, доста да внимават. Първо ще чакат да се неуспехите, когато видят, че не се проваляте, ще завалят закани, а след това ще ви посегнат, разяснява проф. Витанов пред Нова тв.

Той описа, че е бил изработен опит колата му да бъде развалена. " Бях тръгнал на път със фамилията ми. Имам някои привички от казармата и погледнах автомобила и видях, че нещо е бутнато по него, с цел да се случи нещо друго. Не беше спирачката. Тя е прекомерно комплицирана. Беше обработена гумата, тъй че да изгърми при висока скорост. Много добре беше направено ", разкри професорът. Той заяви, че заканите против него не престават и цитира някои от тях:

" Витанов, след няколко удара с винкел в главата, решенията ти ще бъдат разнообразни. "

" Манипулатор, който взема 36 хиляди от страната на месец за неправилни сметки. "

" Дай му адреса на тоя. Все някой с рунтави гърди, ще се оправи с това измекярче. "

" Не съм взел участие във взимане на решения. Аз върша разбори и числата са такива каквито са. Виждате, че става каквото кажа. Какви са хората, по какъв начин са, знаете, че 25% от популацията не има вяра, че има вирус и пандемия, не желаят да се имунизират и си търсят теории. Някои стават по-агресивни, други стават още по-агресивни и пращат мейли. Колеги, внимавайте, ще ви посегнат, в случай че сте сполучливи. Изкарах три талази досега. Казах, че ще изкарам още една вълна поради народа. След това ще спра да се занимавам с това ", добави проф. Витанов.

И предвижда, че втория пик на четвъртата вълна ковид, която е сега, ще бъде през октомври, написа standartnews.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР