кадър: Нова тв След няколко седмици в неизвестност, сега се разкриха

кадър: Нова тв След няколко седмици в неизвестност, сега се разкриха ...

Боби Турбото победи в „Маскираният певец“.кадър: Нова тв

 

След няколко седмици в неизвестност, сега се разкриха всички участници, Победителят е само един:

Дългоочакваният вълнуващ финал на втори сезон поднесе много музикални изненади и незабравими емоции за публиката и зрителите пред малкия екран.

С грандиозен финал по приключи вторият сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вотът на зрителите отреди победата на талантливата Баба Яга. „Огромно благодаря на Маги, че ме покани в този формат и на Кремена за невероятния костюм.

Дори си направих Instagram. Човек никога не трябва да се отказва, промяната е възможна, но в нея трябва да има вяра и светлина. Обичам ви!“ Боби Турбото успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от звездния детективски панел, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Невена Цонева, която се криеше под маската на Булката. На почетната стълбица се нареди и Християна Лоизу, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Хищницата.  

„Щастлива съм, че ме разпознахте, защото малко са разпознаваемите изпълнители. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация", категорична бе финалистката Невена Цонева.

 

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg