Кадър: Нова телевизияОбщопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова обяви, че към

...
Кадър: Нова телевизияОбщопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова обяви, че към
Коментари Харесай

Д-р Николова: Интересът към ваксината е огромен. Всеки ден пациенти се записват в листа на чакащи

Кадър: " Нова телевизия "

Общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова разгласи, че към имунизациите има голям интерес. " Всеки ден идват пациенти, които се записват в листа с готовност да се имунизират ", заяви тя в студиото на „ Здравей, България ”.

 

Тя уточни, че персоналните лекари ще се включат в четвъртата фаза на имунизация, когато препаратът ще се слага на хронично болните пациенти.

„ Ние ще взимаме имунизацията, ще я носим в кабинетите, съхранението ще става в нашите хладилници. Въпросът е по какъв начин ще се провеждат нещата чисто софтуерно като време. Този развой обаче по никакъв метод не трябва да пречи на останалата работа ”, разяснява общопрактикуващият доктор.

Специалистът сподели, че слагането на имунизацията при трудноподвижни хора няма по какъв начин да се случи в домашни условия поради вероятната алергична реакция.  

 

Д-р Николова разяснява и случая от Сандански, при който общински съветници се имунизираха. Според нея въпросът е за какво аварийните членове на получаващите имунизацията са общински съветници.

„ Според мен има морал. Би трябвало политиците, каквито са тези общински съветници, преди всичко да се преценяват с морала ”, безапелационна беше доктор Николова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР