Кадър МТВМузикалният канал MTV навърши 40 години. По случай рождения

...
Кадър МТВМузикалният канал MTV навърши 40 години. По случай рождения
Коментари Харесай

МТВ навърши 40 години

Кадър МТВ

Музикалният канал MTV навърши 40 години. По случай рождения си ден малкия екран показа нова визия на емблематичното си изображение на астронавт върху повърхността на Луната, поставящ знаме с нейното лого.

MTV показа новия си Лунен човек на специфична гала в галактическия център " Кенеди " в Кейп Канаверал, щата Флорида. Дизайнът е въодушевен от изображение на Лунен човек, основано от Кехинде Уайли, който е създател на портрета на някогашния американски президент Барак Обама в Националната портретна изложба " Смитсониън ", съобщи Факти.

Изпълнителният шеф на MTV Крис Маккарти изясни, че обликът на галактическо пътешестване изобразява добре духа на младата публика на телевизионния канал.

Телевизия MTV стартира да излъчва на 1 август 1981 година, като първо пусна фрагменти на НАСА от историческото кацане на Луната на астронавтите от задачата " Аполо 11 " през 1969 година, към които беше добавено и знаме с емблемата на музикалния канал.

Статуетката, връчвана на носителите на годишните музикални награди на MTV, също изобразява Лунен човек.
               

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР