Кадър: Канал 3Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки обяви току

...
Кадър: Канал 3Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки обяви току
Коментари Харесай

Марешки се заяде с Нинова: Така и не разбрах къде работи мъжът й

Кадър: Канал 3

Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки разгласи одеве от трибуната какво би трябвало да обезпечат ръководещите в България на народа. Той не пропусна и да се заяде с Корнелия Нинова, заявявайки, че през вчерашния ден по време на дебатите по този начин и не схванал къде работи нейният мъж.  

Ето какво съобщи Марешки:

„ Уважаеми народни представители, дано водим диспути в интерес на това, че ние можем да създадем такова ръководство, което да обезпечи на народа безвъзмездни медикаменти, почтени пенсии и да пречупи гръбнака на картела на горивата, а не да създадем за следващите олигарси, без значение по какъв начин са оцветени, условия за някакви далавери...

Вчера да вземем за пример не разбрах къде работи мъжът на Корнелия Нинова. Не работи тук, не се занимава с това, не прави трето. Само че не се разбра къде работи. Какво ужасно има да се каже, на каква позиция работи, а в този момент казахме подправена вест. Но като я няма същинската вест, казана от самия човек, естествено, че се раждат подправени вести.. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР