Кадър: Канал 3Шествие ще има, тъй като съдът отмени забраната

...
Кадър: Канал 3Шествие ще има, тъй като съдът отмени забраната
Коментари Харесай

Пламен Димитров разбуни духовете в ефира: БСП използва тактиката крадеца вика дръжте крадеца” и

Кадър: Канал 3

Шествие ще има, така като съдът анулира възбраната още март месец. Това е умишлена нечиста сделка. Шествието не е неразрешено и възбраната е анулирана като незаконна. Йорданка Фандъкова, пусна заповед, с която ни подрежда да се съберем единствено на къщата, само че това също беше анулирано, сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3, водачът на Българския народен съюз Пламен Димитров, по отношение на възбраната за осъществяването на Луковия марш в столицата.

Българска социалистическа партия употребява тактиката " крадеца вика дръжте крадеца ”. За разлика от комунистите, легионерите в никакъв случай не са употребявали убийства за реализиране на задачите си. В същото време, дейци на легиона са били убивани от комунистите, сподели още той.

Униформата ни е с парадна функционалност. Това е респект към военачалник Луков. Надявам се, че полицията е взела ограничения да не допусне провокации. Доста старания за положени да си докарат викачи от цяла Европа, само че от наша страна не е имало провокации и това ще бъде най-дисциплинираното шествие, което се организира към този момент 16 години в България, съобщи Пламен Димитров.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: