кадър и видео: Инцидентът е станал в тъмните часове тази вечер.

...
кадър и видео: Инцидентът е станал в тъмните часове тази вечер.
Коментари Харесай

9-годишно дете е блъснато на пешеходна пътека на кръстовище в Русе

кадър и видео: 

Инцидентът е станал в тъмните часове довечера. Лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от млад лидер, се е движил по бул. “Липник “ в посока към КАТ. Колата е минала през кръстовището, като блъска 9-годишното дете, което е пресичало на пешеходната пътека откъм „ Киното “, предава Русе Медиа



Според очевидци детето е изчаквало на разграничителната линия и когато му е светнал зелен сигнал, е тръгнало да минава. Ударът е пристигнал, когато е било на средата на пешеходната пътека. Колата е съумяла да спре едвам след към 40 метра. Детето е откарано незабавно с частен автомобил, без да се чака линейка, като по предварителна информация е с тежки пострадвания в региона на главата и евентуална черепно-мозъчна контузия.

На място стартира оглед от полицията за изясняване на аргументите за случая, конфискувани са и видеозаписи от камерите на кръстовището.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР