кадър и видео: , УикипедияАктьорът, изиграл второстепенния персонаж Гюнтер в комедийния

...
кадър и видео: , УикипедияАктьорът, изиграл второстепенния персонаж Гюнтер в комедийния
Коментари Харесай

Гюнтер от Приятели обяви: Имам рак

кадър и видео: , Уикипедия

Актьорът, изиграл второстепенния персонаж Гюнтер в комедийния сериал „ “ - Джеймс Майкъл Тейлър, разкри, че е получил тежка диагноза. Той е научил, че има рак на простатата преди три години по време на профилактичен обзор.

Болестта се е популяризирала в костите му, което е довело до парализа на долната част на тялото му. Именно това е попречило на Тейлър да участва онлайн в специфичния епизод на „ Приятели ”. „ В късна фаза съм към този момент. Затова, знаете, евентуално ще ме победи “, разказал в телевизионно предаване екранният Гюнтер, написа actualno.com.



За болестта си той научил при профилактичен обзор. Тогава обаче останал положително надъхан. „ Трябваше единствено да взимам по едно хапче заран и вечер “, споделя той. Впоследствие обаче заболяването се разпростряла до костите и гръбнака му, поради което краката му останали парализирани. По думите му, ракът мутирал в разгара на пандемията.

Актьорът не пропусна да подчертае значимостта на проучванията. „ Другият път, когато отидете до лекаря си, апелирам ви, поискайте подобен тест. Открива се елементарно. А в случай че се популяризира от простатата към костите, както прави най-често, е доста по-трудно “, означи още Тейлър.

В продължение на 10 сезона от именития сериал Тейлър играеше управител на Central Perk - кафенето, в което се събират Рейчъл, Рос, Фийби, Чандлър, Моника и Джоуи.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР