Кадър Филип Киркоров: Роденият във Варна Филип Киркоров легна под

...
Кадър Филип Киркоров: Роденият във Варна Филип Киркоров легна под
Коментари Харесай

Филип Киркоров си имплантира плочки на корема

Кадър Филип Киркоров: Роденият във Варна Филип Киркоров легна под ножа.За благополучие повода, поради която съветския крал на поп музиката, не е опериран по здравословни аргументи, ами поради устрема му да наподобява добре.

Днес към този момент е „ непристойно ” човек да няма еластичен хирург, написа някогашният брачен партньор на Алла Пугачова

Руският естраден артист – роденият във българска Варна Филип Киркоров, си постави импланти, имитиращи плочки на корема. Това е най-новата фикс идея измежду мъжете с пари, които обезверено желаят да наподобяват като цар Леонид от кино лентата „ 300 ”, само че пък по една или друга причина… не спортуват, съобщи Флагман.

Киркоров показва новата си „ облага ” в обществените мрежи, където от няколко месеца превърнатият в инфлуенсър артист не стопира да се хвали с изкуствената си визия.

Процедурата по имплантирането на плочки въобще не е евтина. Според осведомени цените варират сред 10 и 20 хиляди евро, а интервенциите се правят на доста места, само че най-близко до България – в прилежаща Турция. 55-годишният Киркоров обаче наподобява не е платил и една рубла за „ разкрасяването ”, защото не стопира да хвали лекарят, направил процедурата. Това предизвика мнозина да сметнат, че артистът се е подложил на интервенцията с рекламни цели и евентуално консумативите и труда са били заплатени от самия занаятчия на скалпела – хирурга Тимур Хайдаров.

„ Благодарение на Тимур съм в отлична форма. Днес към този момент е „ непристойно “ човек да няма собствен еластичен хирург, коафьор или треньор. Аз си имам първото. Аз съм най-хубавото творение на Тимур. Най-доброто му създание “, прецизира роденият във Варна артист. И добавя: „ Няма нищо срамно в това човек да желае да наподобява добре ”.

Наскоро той направи и интервенция на лицето си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР