Кадър: Фейсбук Млад мъж от Варна взриви мрежата и предизвика буря

...
Кадър: Фейсбук
Млад мъж от Варна взриви мрежата и предизвика буря
Коментари Харесай

Добрата новина: Млад мъж спаси от самоубийство възрастна жена, решила да скочи от Аспарухов мост във Варна

 Кадър: Фейсбук Млад мъж от Варна " взриви " мрежата и провокира стихия от страсти с клип, който показа в персоналния си профил във Facebook, научи  Varna24.bg . На него се вижда по какъв начин слиза от автомобила си в най-натовареното придвижване по Аспарухов мост и се втурва да избавя стара жена, която се е качила по висока структура с желание да скочи и постави завършек на живота си. Мъжът обезверено търси помощ от други водачи, само че никой не се отзовава.

След 10-минутни молби и увещания, най-после индивидът съумява да издърпа и смъкна от парапета на моста старата жена. Съдействие среща само от млада варненка, която след това се притича на помощ, с цел да алармира органите на реда. Под клипчето на Йордан, както се споделя героят, предотвратил трагичния и съдбовен край за обезверената жена, той споделя и следният коментар: 

" Не знам по какъв начин наподобява, дали е грозно или не. Просто в бързината взех решение да снима тази преживелица, с цел да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, който минаваха и отминаваха с равнодушие. Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че дори и таксиметровият водач, който помолих за помощ, ми отхвърли, заради повода да не го ударят.....За което доста ме е гняв! Струваше ми 10 минути, с цел да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на " Аспаруховия мост ". А през това малко време са минали стотина коли и никой нищо.

Жалко е, че се назоваваме хора! Същества без душа, състрадание и сърца.....

Единствения Човек (Да, с основна писмен знак!) бе една жена, която единствена се отзова бързо и реагира съответно. На нея БЛАГОДАРЯ! И на полицията, че реагира бързо. А за другите, тъпо... ", гласи коментарът.

Стотици хора показаха своя почит и удивление от постъпката на Йордан. Мнозина се заинтересоваха и от ориста на старата жена, решила да постави завършек на живота си по този ужасяващ метод, с готовност да я открият й оказват помощ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Автор: Йордан Йорданов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР