Кадър Фейсбук/Тв ЕврокомНиколай Бареков се включи директно в заседанието на

...
Кадър Фейсбук/Тв ЕврокомНиколай Бареков се включи директно в заседанието на
Коментари Харесай

И Бареков се включи: Тази комисия по ревизия е фарс, г-жо Манолова

Кадър Фейсбук/Тв Евроком

Николай Бареков се включи непосредствено в съвещанието на комисията по проверка и захапа крепко Мая Манолова.  " Тези сигнали ще бъдат ли прегледани през днешния ден, поканени ли са отрасловите вицепремиери и министри и по какви критерии Мая Манолова приоритизира, политически и качествени, кои сигнали да бъдат гледани в този фарс. Защото това е фарс, не е комисия ", сподели той.

" Темите са доста съществени. Аз съм бил европейски народен представител 5 години, господин Борислав Сандов ни е бил посетител и знае по какъв начин се изслушва там. Това няма нищо общо с фарса и пиар шумотевицата, която се провежда тук. Сигналите за обири в министерство на правораздаването, в министерство на защитата. Г-н Волен Сидеров беше тук, само че си потегли, тъй като му стана скучно, само че той е бил съдружен сътрудник на министърър на защитата в оставка Красимир Каракачанов, че министерството е превърнато в организация по продажба на недвижима благосъстоятелност ", добави Николай Бареков, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР