Кадър Фейсбук DJ EmotionСагата със свалянето на тялото на починалия

...
Кадър Фейсбук DJ EmotionСагата със свалянето на тялото на починалия
Коментари Харесай

Свалиха тялото на починалия DJ Emotion в Стара планина

Кадър Facebook DJ Emotion

Сагата със свалянето на тялото на умрелия варненски диджей в Стара планина завърши.  Тялото на умрелият екскурзиант е свалено в местността " Паниците ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 18.00 часа на 2 януари в районно управление (на МВР) Карлово е получено известие за случай в планината. По информация от ръководителя на планинска избавителна работа Карлово двама мъже от Варна са подхванали преход сред върховете Жълтец и Костенурката в Централна остаряла планина. При случая единият от мъжете е паднал в улей южно от пътеката сред двата върха, а гибелта му е установена от неговия другар.

Планираната през вчерашния ден избавителна интервенция е била осуетена от неприятните метеорологични условия. Екип на планинска избавителна работа през днешния ден е направил втори опит за привеждане на избавителна интервенция.

Към момента екип на районно управление (на МВР) Карлово и здравно лице правят оглед на натрупа на 45-годишния Тодор Желязков, прочут като  DJ Emotion, чието тяло е свалено в местността " Паниците ". Другият 34-годишен алпинист е съумял да се избави, подслонявайки се в подслон " Ботев ", написа Novini.bg.

От полицията предизвестяват, че през този сезон на годината не е целесъобразно прекосяването по алпийската пътека по върха на планината, изключително при недобре готови и екипирани туристи, както и от хора, които не познават особеностите на релефа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР