Кадър: Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов подарил сакото си не на

...
Кадър: Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът Бойко Борисов подарил сакото си не на
Коментари Харесай

Булевард България: Работникът, на който Борисов подари сакото си, се оказа член на ГЕРБ

Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов подарил сакото си не на служащ на Автомагистрала " Хемус ", а на член на ГЕРБ. Въпросният човек от случката, разиграла се през вчерашния ден, се оказа общински консултант от ГЕРБ във варненската община Суворово, написа уеб сайтът boulevardbulgaria.bg.

PR-ите на Борисов обаче, които разгласяват в неговия фейсбук профил, показаха мъжа като строителен служащ. " След днешното посещаване на строящата се автомагистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което служащите заслужават ", написа в анонса към видеото от инспекцията.



Мъжът се показа на премиера като Янислав Великов. В листата с общински съветници в община Суворово с мандат от 2019 до 2023 година попада човек със същото име - Янислав Ангелов Великов, който е от групата на ГЕРБ. Задочно удостоверение за самоличността на индивида има в записи от съвещанията на Съвета на Суворово. Същият човек се вижда и в блога на варненския народен представител от ГЕРБ Павел Христов, който през септември 2020 година разгласява фотоси от среща с " кметове, общински ръководители и общински съветници от партията в Суворово и Девня ".

Именно Янислав през вчерашния ден посрещна Борисов на строителния обект. " Всичко работи, по тази причина има доста техника ", подвикна той на премиера, който го извика да пристигна. " Харесахме се с теб ", сподели му незабавно Борисов и си направиха фотография. След това министър-председателят поздрави и останалите служащи. " Приближете си, приближете си, няма да ви бие защитата, той е мой човек, няма ужасно ", продължи да се майтапи мъжът, почитател на премиера.

Янислав похвали и сакото на Борисов и се зарече и той да си вземе такова. " Направо го смъквам и ти го давам ", стремително отвърна министър председателят и незабавно го съблече. Мъжът се зарадва и бързо го постави на гърба си, а министър председателят му оправи яката: " Само маската да си взема, запалката ти я оставям. За спомен! ". След това двамата се здрависаха и прегърнаха, а останалите служащи започнаха да скандират " Браво, Бойко ", до момента в който той се качваше на джипката.

Предизборно време е, в понеделник вечерта Волен Сидеров раздаваше петдесетолевки на роми на " Витошка ". След като стана ясно, че показаният за служащ Янислав в действителност е общински консултант от ГЕРБ стои въпросът дали цялата обстановка с подаръка от Борисов не е PR сценка.

Сутринта в празничното предаване за 3 март на Българска национална телевизия гостът проф.Иван Илчев се обърна към събеседника си режисьора Виктор Божинов, мислейки, че към този момент не е в ефир - " Не мога да допускам какви нищожества стоят отпред на българската страната! ". Репликата му бе във връзка Цвета Караянчева, която бе включена непосредствено от Шипка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР