Кадър: Фейсбук/БиволБизнесменът, който направи разкрития срещу Бойко Борисов и Петя

...
Кадър: Фейсбук/БиволБизнесменът, който направи разкрития срещу Бойко Борисов и Петя
Коментари Харесай

Бизнесменът с разкрития срещу Борисов и Петя Аврамова се представи като Светослав Илчовски

Кадър: Фейсбук/ " Бивол "

Бизнесменът, който направи разкрития против Бойко Борисов и Петя Аврамова, се показа като Светослав Илчовски. Това стана на Комисията по проверката. Той разкри, че е наедрял земевладелец и подаде сигнал, а името си заяви след дълги и гръмки препирни в залата.

Той упрекна Петя Аврамова, че го притискала по телефона да спре да изкупува земи, написа.

" Отивам в локалния офис на ГЕРБ в Червен бряг. Другият доближен на нашия министър председател ме пита: Няма ли да се махаш от тая община ", сподели предприемачът.

" Иван Пилето от Стара Загора ме предложения на разходка до Монако през 2017. Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Показаха ми клип, в който имаше полови издевателства върху арестуван предприемач, който е в пандиза. Няма да му кажа името от почитание. На тези срещи е бил Иван Ангелов от " Градус ".

Бизнесменът се оплака, че от него желали да направи фиктивни покупко-продажби преди общественото предложение на това сдружение. " Впоследствие разбирам, че задачата на тази интервенция е била да продадат акции без стойност ", сподели още той.

 

" Ставаха все по-нагли настояванията. 2020 година се скарахме. Аз съм в този бизнес 23 години, имам 150 000 дка, продукция за 40 милиона лв. желаеха да им продам, желаеха да ме обвинят в ликвидиране ", сподели още той.

 

" Министерство на земеделието е следено от Иван Пилето. Никой не може нищо да вкара без тях. Затова храната ни е най-боклучивата в света и в това време най-скъпата ", сподели още Илчовски.

 

" Не ни ръководят министри, а такива като Иван Пилето - във всички браншове, цялостен надзор. България е разграничена на губернии, само че в последно време се оядоха и започнаха да си гредат в канчетата един на различен. Така убиват предприемаческия дух на младежите. Не сме имали опция да застанем намерено, тъй като всичко се управлява от ГЕРБ ", сподели още той.

 

По думите му е изало издевателства от страна на доближени на Борисов и върху Николай Банев.Влизането на Илчовски бе показано от Мая Манолова като " сигнал за напън върху предприемач от най-високо място ".

 

В петък в 14,30 ч. ще бъде идващото съвещание на комисията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР