Кадър ЕвровизияИталианската рок група Måneskin, чиито псевдоним означава “лунна светлина“

...
Кадър ЕвровизияИталианската рок група Måneskin, чиито псевдоним означава “лунна светлина“
Коментари Харесай

MÅNESKIN отвяха Евровизия и световните музикални класации

Кадър Евровизия

Италианската рок група Måneskin, чиито псевдоним значи “лунна светлина “ на датски, е огромният победител в Евровизия 2021.

Още преди неповторимия успех на състезанието, песента “ZITTI E BUONI ”, с която впечатляващите актьори показаха родната си Италия и превзеха Европа, се трансформира в най-стриймвания трак от състезанието в целия свят, събра над 24 милиона гледания и 37 милиона стрийма, влезе в Spotify Viral чарта в 25 страни и в Spotify Top 200 в 10 страни. След огромната победа “ZITTI E BUONI ” се трансформира в най-стриймваната италианска ария в Spotify за всички времена (4 милиона стрийма на ден), стана първото италианско парче, достигнало до #9 в Spotify Global чарта и зае 1-вата позиция в цели 13 страни, в това число в България, Швеция, Белгия, Украйна, Холандия, Норвегия и други

Наелектризиращият трак “ZITTI E BUONI ” е включен в албума Teatro d’ira – Vol. I – първа част от огромен студиен план на Måneskin, който ще се разгърне по-късно тази година и ще опише за пътя на групата до триумфа им на Евровизия. Teatro d’ira – Vol. I е записан в Mulino Recording Studio в Акуапенденте и акцентира типичните за Måneskin жанр и звучене. Проектът има над 100 милиона стрийма досега и излиза след триумфа на дебютния им албум Il ballo della vita, който получава 2х платинен документ, изкачва се до #6 в чарта Top 10 Global Album Debuts на Spotify и до #1 в класацията за най-продавани винили на Spotify седмица след релийза.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР