Кадър БулфотоКакви са плановете на сочената за фаворит за предстоящи

...
Кадър БулфотоКакви са плановете на сочената за фаворит за предстоящи
Коментари Харесай

Галерия: Слави може да избере Кирил Петков за премиер

Кадър Булфото

Какви са проектите на посочената за любимец за идни избори партия на Слави Трифонов - " ИТН "?

Какво би се случило, в случай че се наложи шоуменът да дефинира държавно управление на България?

Вече се въртят всевъзможни разновидности.

Ето какво написа едно от многочислените издания в мрежата: 

" Изненадващ ход от Слави Трифонов – шоуменът бързо се ориентира в ситуацията след рухването на ГЕРБ от власт! За да е съответен на променената обстановка, водачът на „ ИТН ” е сменил своя любимец за министър председател, написа Narod.bg.

Досегашният кандидат за поста министър-председател в възможен кабинет на Слави бе непокътнат за 50-годишния финансист Любомир Каримански.

След самоотвержената работа на служебния министър на стопанската система Кирил Петков за осветляване безобразията на хунтата ГЕРБ, обаче, Трифонов е решил, че 41-годишният експерт-икономист е по-подходящ да оглави негов кабинет, написа „ Галерия ”.

Слави считал да притегли още най-малко двама от в този момент настоящите министри в бъдещото държавно управление, за съставянето на което от Има Такъв Народ към този момент дадоха безапелационна поръчка.

Въпросът в този момент е кои ще са новите двама, отвън кандидат-премиера Кирил Петков?

Дългия не желал това да са Министерство на вътрешните работи шефът Бойко Рашков и здравният министър Стойчо Кацаров. На тяхно място Има Такъв Народ щяла да заложи надлежно на спрягания като специалист някогашен телохранител на Слави Николай Радулов и уролога доцент Силви Кирилов.

В името на „ Кирил Петков – министър председател ” към този момент са извършени две срещи сред харвардския ученик и Свали Трифонов, само че работата още не била опечена, тъй като актуалният министър на стопанската система в служебния кабинет на Румен Радев залитал надясно в политиката, въпреки че е харесван от протестърските партии и даже от Българска социалистическа партия.

Кирил Петков е считан за отличен специалист с визия, че България може да изплува от блатото, в което ни накисна ГЕРБ, единствено за пет години.

Две са изискванията това да се случи – справяне с корупцията, наложена като пример за работа в последните години, и битка за повече експортни пазари за създадените в България богатства и услуги. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР