Кадър: БулфотоИстория от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата

...
Кадър: БулфотоИстория от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата
Коментари Харесай

Синът на запалената от мъжа си жена: Той беше казал, че ще я запали, но не вярвахме, все пак ни е баща

Кадър: Булфото

История от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата си свирепост и за жал е с край, който постоянно следва случаите на домашно принуждение в България.

Хората в Три кладенци бяха потресени, откакто техен съселянин заля с бензин и подпали дамата, с която живее повече от 30 години. Престъплението било осъществено, до момента в който жертвата спяла.

На улица " Роза " фамилията се нанесло, откакто Татяна купила къщата с заем. До през вчерашния ден минавала приблизително по 90 км до Мездра и назад, с цел да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, тъй като трябвало да става в 3 часа за нощна промяна.

" Често съм чувал да се карат. Той беше споделил, че ще я възпламени, само че ние не вярвахме на думите му. Все отново ни е татко ", разяснява синът на тежко потърпевшата жена Милен Татянов пред NOVA. Той и двама негови другари първи чуват писъците на горящата жертва.

" Жената беше в сериозно положение. Не знам какво заслужава този човек ", разяснява един от очевидците – Марин Георгиев, написа Канал3.бг.

На помощ се притичват още хора. Часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

" Аз, каквото съм видял, това не се не помни в никакъв случай. Това е нещо извънредно ", споделя кметът Светлан Симеонов.

Това не е първото посягане над дамата. Преди време нападателят отрязал косата ѝ с нож. После опитал да я удави в язовира. Така прогонил от фамилния дом и огромния си наследник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР