Кадър: БТВВторият братовчед на починалия в Абания наш боксьор Борис

...
Кадър: БТВВторият братовчед на починалия в Абания наш боксьор Борис
Коментари Харесай

Исус Величков в ефир за трагедията с нашия боксьор: Ден преди да почине, Борис ми каза: Братле...

Кадър: БТВ

Вторият братовчед на умрелия в Абания наш боксьор Борис Станчев - Исус Величков, проговори за нещастието в „ Тази заран ” по БТВ.

Ето по-важното от това, което съобщи Исус Величков:

„ Не знам Борис да е вземал ампула два часа преди мача, както сподели негов съотборник. Такива работи не ми е казвал, нито че е употребявал някакви лекарства.

Ден преди да почине е бил в град Сливница. Каза ми - братле, отново ще ми би трябвало твоята персонална карта. Мислех, че е за някакъв спаринг. Отговорих му: Добре, брат, единствено да не се случи нещо. Треньорът е знаел всичко каквото се случва там, по какъв начин се е сдобил с лиценз, който аз нямам.

Мениджърът лъже, че е разговарял с мен. 100 % му знае името на Борис, тъй като повече от една година тренира там. Никога не съм виждал мениджъра на Борис. Братовчед ми ми е казвал, че мениджърът му е доста добър, и може да му помогне да стане боксьор от по-висока класа.

Защо Борис се е бил с моето име? Заради възбрана или че не е желал да натрупа загуби на своето лично име. На мен по два разнообразни метода ми го изясни това.

Дали е имал здравословен пролем, или болен орган, ще покаже аутопсията.

Колко печели, не знам. Като вървях един път при роднините му, ми споделиха, че треньорът ли, мениджърът ли, му дал 400 евро.

Неговият треньор е взел персоналните карти, неговата и моята, и е дошъл с тях от Албания.

Аз съм си отговорен, че съм си дал персоналните данни, само че нали съм рода, и съм му се доверил. Аз даже не знаех, че играе професионален бокс. Не съм получавал заплащане, по тази причина че съм му дал персоналната карта.

Не знам дали е играл в уговорени мачове. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: