Кадър: БТВВодещият на Тази сутрин по БТВ зададе два коварни

...
Кадър: БТВВодещият на Тази сутрин по БТВ зададе два коварни
Коментари Харесай

Хекимян разтърси ефира с коварни въпроси към Асен Агов: Ако вземем F-16 от Америка, ще мине ли „Турски поток” през България и ще оцелее ли правителството?

Кадър: БТВ

Водещият на „ Тази заран ” по БТВ зададе два подли въпроса на госта му Асен Агов - в случай че задоволим претенциите на Америка за изтребителите, ще има ли картбланш от тяхна страна „ Турски поток ” да мине през България и ще оцелее ли държавното управление?

Ето какво оттовори Асен Агов:

„ Претенции от страна на Америка за самолетите не съществуват, решението е напълно на България и Америка не упорства за тази договорка. Сделката е добра и тя се реализира, само че не виждам по какъв начин ще се заменя аероплан с един газопровод. Ако покупката на аероплан е в полза на НАТО и Америка, построяването на тръбата през България не в полза на Америка. Тоест има несъгласия по отношение на това – примерно, в случай че на едни везни сложим една огромна диня и бурканче комфитьор, ще натежи динята, тъй че не може да се реализира баланс с небалансируеми стойности.

Що се отнася до това дали държавното управление ще оцелее, в случай че стане договорката за самолетите, не мисля, че това е на дневен ред. Има други неща, които играт роля за тази нестабилна коалиция. Рискът е заложен в това, което се назовава Патриоти. Те имат една изкуствена позиция и са проруски настроени. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР