Кадър: БТВСоциологът Андрей Райчев направи коментар по актуалните политически събития

...
Кадър: БТВСоциологът Андрей Райчев направи коментар по актуалните политически събития
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ГЕРБ ще е първа сила на изборите, а Слави Трифонов - №3. 6 или 7 партии могат да минат бариерата

Кадър: БТВ

Социологът Андрей Райчев направи коментар по настоящите политически събития в България по света в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Много подозрение се натрупаха в предните избори. Виждаме в Съединени американски щати, какво става, когато половината население мисли, че изборите са нечестни. Борисов би трябвало да направи оптимално доста жестове, с цел да видят хората, че изборите са почтени. Това съобщи социологът Андрей Райчев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Ако в действителност човек желае да прави съдружие, не го прави по малкия екран. Това е ход от агитационен, а не от дипломатически темперамент, сподели той във връзка поканата на Корнелия Нинова по отношение на Мая Манолова и Слави Трифонов за съдружно явяване на изборите.

Нинова залага на карта всичко. Тя наложи нова линия в Българска социалистическа партия. Нинова внезапно опрости комплицираната конструкция в Българска социалистическа партия. Формата в Българска социалистическа партия работи доста дълго. В нея водачите са хем в прегръдка, хем в спор, заключи Райчев.

„ Както и да приключи изборният резултата ще е изненада. Никой не може да отговори на въпроса какъв брой души ще се явяват да гласоподават. Ситуацията е неповторима. Никой не може да отговори какъв брой са Движение за права и свободи “, уточни социологът.

По думите му най-вероятното нареждане на партиите ще звучи по този начин: ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Слави Трифонов, Демократична България, Движение за права и свободи, Мая Манолова и Вътрешна македонска революционна организация, в случай че се явява единствено. При това състояние доста мъчно ще се излъчи държавно управление. ГЕРБ ще се оттеглен и ще гледат сеира на останалите, предвижда Райчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР