Кадър БТВСанкциите Магнитски са напът да засегнат все по-голям кръг

...
Кадър БТВСанкциите Магнитски са напът да засегнат все по-голям кръг
Коментари Харесай

Безлов: Магнитски напомня на ядрена бомба. Това, което се случва с Найденови, не е справедливо

Кадър БТВ

Санкциите " Магнитски " са напът да обиден все по-голям кръг от хора и бизнеси в България.

" Това, което се случва със глобите по " Магнитски ", напомня за нуклеарна бомба. Бият се двама (Васил Божков и братя Найденови) - единият господства и мачка, по-малкият пищи, а ти хвърляш бомба и не се интересуваш кой тъкмо оцелява ".

Такъв коментар направи пред БНР Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията по отношение на хазартния бизнес в България:

" Като го няма доминанта, неговите съперници започнаха да завземат териториите му. Възниква обаче казусът къде е границата на хазарта, тъй като не трябва да бъде стеснен, с цел да не го създадат черен. Трябва да има естествени правила и ограничавания, както е в развитите страни ". 

Според него съперниците на Божков са завзели негови територии и това е проблем:

" Семейство Найденови повдигнаха сериозен проблем за така наречен предпазен очевидец. Те свидетелстваха срещу обвинения предприемач Васил Божков за неговите закононарушения, както те ги дефинират. Извадиха данни какво се случва на хазартния пазар, повдигнаха тематиката за налозите на " Национална
лотария ". Проблемът е, че предпазените очевидци са към прокуратурата, а служебното държавно управление е във война с прокуратурата ".

Безлов посочи, че тезата на семейство Найденови е, че, влизайки във война с Божков, са прекратили всевъзможни връзки с него и по тази причина е незаслужено това, което им се случва.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР