кадър бТВПравителството на ГЕРБ води от своето начало политики за

...
кадър бТВПравителството на ГЕРБ води от своето начало политики за
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ с подробности за предложението с 30% да се увеличат заплатите в 28 администрации

кадър бТВ

Правителството на ГЕРБ води от своето начало политики за повишение на приходите. Увеличихме няколко пъти заплатите на учители, а след това и на администрацията. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Александър Иванов във връзка предлагането за нарастването на възнагражденията на 28 администрации с 30%, съобщи вести.бг.

 

Припомняме, че единствено преди седмица държавното управление разгласи, че с 30% ще се покачат заплатите и на медиците на първа линия в битка с ковид. 

" Тези препоръчани 30% нарастване са за чиновници на администрация, чиито заплати изостават от размера работа, която правят ", разкри още той. 

" Увеличението идва и за администрацията,която работи директно с хора. 28 институции са препоръчани за нарастване на заплатите. Всички те са подложени на спор ", сподели Иванов. 

" Ще има актуализация на бюджета за тази година. Може и да се наложи изключително да работим ", разкри депутатът от ГЕРБ. 

" ГЕРБ и Обединени патриоти увеличиха възнагражденията и на всички жители - минималната заплата, пенсии и други ", разяснява Александър Иванов. 

Народният представител съобщи, че не знае тематиката на днешната Национална среща на ГЕРБ. Форумът ще се състои в София навън поради ограниченията против ковид. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР