Кадър БТВОбект на подигравки стана френския президент.По време на първото си

...
Кадър БТВОбект на подигравки стана френския президент.По време на първото си
Коментари Харесай

Спукаха от подигравки Макрон при визитата му във Френска Полинезия: Ходещо цвете, Коледна елха

Кадър БТВ

Обект на насмешки стана френския президент.

По време на първото си посещаване във Френска Полинезия – департамент, формиран от голям брой острови в Тихия океан, Еманюел Макрон беше посрещнат, както повелява традицията, с цветни венци и гердани от миди.

Местното гостолюбие обаче в един миг стана леко обременяващо – толкоз, че президентската защита си разреши да отстрани част от гирляндите.

Видеото обиколи интернет и се трансформира във ентусиазъм за десетки смехории и закачки. Макрон беше наименуван " ходещото цвете " и " коледна елха ", типът му беше избран като " дегизировка против снайперисти ", а някои се пошегуваха, че президентът е не запомнил съвета на Коко Шанел да махне едно украшение, преди да излезе от къщи.

Кадър от визитата, инсталиран с фотошоп обаче провокира дискусия. Снимката, на която са добавени цветни венци, беше забелязана 3 милиона пъти. А това предизвика френски публицисти и даже някогашен дипломат на страната в Организация на обединените нации да посочат операцията с думите: " Знаете, че това е фалшив и е непочтено да не го изтриете. "
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР