Кадър: БТВГоворителят на Главния прокурор Румяна Арнаудова разкри по БТВ

...
Кадър: БТВГоворителят на Главния прокурор Румяна Арнаудова разкри по БТВ
Коментари Харесай

Ходил ли е Ценко Чоков на стоматолог? Вижте какво отговори Румяна Арнаудова

Кадър: БТВ

Говорителят на Главния прокурор Румяна Арнаудова разкри по БТВ за какво упорстват някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков да бъде върнат в ареста. Както е известно, той бе засечен през вчерашния ден да се храни в заведение в София, макар че има мярка за неотклонение „ домакински арест ”.

Ето какво съобщи Румяна Арнаудова в „ Тази заран ”:

„ Прокуратурата разбра от медиите, че Ценко Чоков е бил в хранително заведение, а след това информацията бе доказана и от Министерство на вътрешните работи, че на 17 декември е открит не в дома си, а в столично заведение, където се е хранил. Това е изрично отклоняване от мярката за неотклонение „ домакински арест ” и даде абсолютно съображение на Прокуратурата да изиска от съда изменение на мярката в най-тежка – да остане в арест до привършване на следствения развой. Днес в 14 часа Апелативният специализиран наказатален съд ще прегледа нашето искане за смяна на мярката.

Ценко Чоков е в чудесно здравословно положение и не се придвижва с инвалидна количка. Състоянието на лицето е очевидно положително.

Не мога да отговоря кой е подал сигнала, допустимо е да е жител, или да е от Министерство на вътрешните работи. За нас не е значимо кой е направил фотографията, ние имаме вяра на докладната бележка на Министерство на вътрешните работи и сме изискали информация от Нова Тв и други медии по какъв начин са получили тази фотография.

Ценко Чоков е имал позволение от Апелативния профилиран углавен съд на 17 декември да посети стоматолог. Но това позволение е за съответно деяние. В този случай му е обещано позволение да отиде на стоматолог, само че на 17 декември лицето е открито не в зъболекарски кабинет, а в хранително заведение в 19,30 часа. Нямаме информация дали Чоков е бил на стоматолог. Предстои да бъде открито дали е ходил изобщо на стоматолог. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР