кадър бТВЗлатна тоалетна в София глътна близо 300 000 лева.

...
кадър бТВЗлатна тоалетна в София глътна близо 300 000 лева.
Коментари Харесай

Златна тоалетна в София глътна близо 300 000 лева. За тези пари може да се купи апартамент до НДК

кадър бТВ

" Златна тоалетна " в София глътна близо 300 000 лв.. Тя е автоматизирана. Про план оборудването би трябвало да е 11 кв/м, а цената на квадрат се пада 13 000 евро. За тоалетната столична община е платила на българска компания - реализатор д а инсталира тази тоалетна през 2015 година. Съоръжението действа от 2016 година, споделя бТВ.

 

Това оборудване работи пред НДК работи. Тя е 8 квадрата, а не 11, както е по план, което оскъпява квадратния метър. Тази тоалетна е безусловно същата, като тази в градинката на " Кристал ", която също е скъпа. Това изясни в ефира на бТВ Светлозар Алексиев от " Спаси София ". Тоалетната е италианска. Тя съставлява автоматизирана тоалетна с паница и мивка, които се самопочистват. Имаме право да я употребяваме 15 минути, уточни той.

Според мен няма никаква действителна причина да коства тази тоалетна толкоз доста. Тази заран ревизирах в интернет, че към НДК се продават жилища за по 146 000 евро, колкото коства тази тоалетна, само че жилищата са по 70-80 квадрата, разяснява той.

А даже да коства толкоз доста тоалетната, ръководещите би трябвало да обяснят дали може да си позволим такова оборудване в случай, че тротоарите в града даже не са на санитарния най-малко, разяснява Алексиев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР