кадър: БТВНадявам се лятото, стоплянето на времето и по-дългия ден да

...
кадър: БТВНадявам се лятото, стоплянето на времето и по-дългия ден да
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Почти всички случаи са с новия щам на вируса

кадър: БТВ

„ Надявам се  лято то, стоплянето на времето и по-дългия ден да са на наша страна и да имаме една малко по-спокойна  есен “, обяви Николай  Габровски .

" 90% от новите случаи на COVID-19 са с английски вариант. "

Това съобщи пред  зам-директорът на УМБАЛСМ „ Пирогов “ проф. Николай  Габровски . Той прикани хората да съблюдават противоепидемичните  ограничения , защото от това значително зависи разпространяването на  COVID-19 .

Проф. Габровски  обясни, че прекъсването на плановия банкет и плановите интервенции се прави за да се приготвят за скептичен вид на разпространяване на болестта. По думите му малко над половината от  кревати та в най-голямата спешна  болница  у нас са заети.

Зам.-директорът на  Пирогов  коментира още, че разхлабването на  ограничения те у нас става последователно. По думите му се търси баланс между  ограничения те на изолираност и естествения живот, тъй като всеки желае да живее обикновено. „  В последна сметка вие решавате дали да идете в ресторант или не. Ако сте в рискува група не е наложително да идете “, разяснява още експертът и уточни, през вчерашния ден времето е било доста и уместно човек да се разноски и види на открито с другари.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР