Кадър БНТНовият зам.-председател на 46-ото Народното събрание - Кристиан Вигенин,

...
Кадър БНТНовият зам.-председател на 46-ото Народното събрание - Кристиан Вигенин,
Коментари Харесай

Вигенин: Новият бюджет вече се пише

Кадър Българска национална телевизия

Новият зам.-председател на 46-ото Народното събрание - Кристиан Вигенин, разгласи значими вести. 

Най-важното е да забележим дали този парламент може да работи по-устойчиво от предходния. Това съобщи Кристиан Вигенин, зам.-председател от БСП на 46-ото Народно заседание.  " Вече внесохме законопроекти във връзка втората година от майчинството и преизчисляването на пенсиите. Това са тематики, които би трябвало и с държавното управление да се обсъдят ", разкри още той целите на БСП. 

" Новият бюджет към този момент се написа, а тематиката би трябвало да е приоритет на идващото държавно управление ", заяви пред Българска национална телевизия Вигенин и добави:  

" БСП няма да дава безусловна поддръжка - показахме го и с гласуването за ръководител на Народно събрание. Ива Митева бе определена с гласовете на Движение за права и свободи. Това би било провал за което и да е държавно управление. Ние държим на дълбоката смяна. Както и да ни назовават, БСП не могат да причисляват към статуквото ". 

" Едно държавно управление може да бъде определено с нашите гласове, а може и да не бъде без нашия избор. Като сериозна партия ще сме деликатни да не даваме " банкетна " поддръжка ", разяснява зам.-председателят на Народно събрание. 

Социалистите ще желаят значимите тематики от тяхната стратегия да бъдат изпълнени от новия кабинет, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР