Кадър БНТНационалистическите формации в България са разделени в позицията си

...
Кадър БНТНационалистическите формации в България са разделени в позицията си
Коментари Харесай

Сидеров: Ние от Атака сме като хайдушките чети. Накрая ще дойде руската армия да ни освободи

Кадър Българска национална телевизия

Националистическите обединения в България са разграничени в позицията си към Русия. 

Аз съм грешката и комплекса на Каракачанов и Симеонов, разяснява водачът на „ Атака “

„ Играем в платен мач, само че ние сме „ Атака “ – като хайдушките чети, би трябвало да дадем образец, най-после ще пристигна съветската войска и ще ни освободи “. Това сподели пред Българска национална телевизия Волен Сидеров, пище Трибун.бг.

„ Мога да бъдя изненада на изборите, нормално ни дават 1 % и след това, а, какво стана “, добави той. На въпрос ще бъде ли Атака в 45-то Народно събрание, Сидеров отговори, че когато Каракачанов е писал доноси в Държавна сигурност, той е бил в студентски сдружения, един от създателите  е на КТ „ Подкрепа “, бил е в „ Екогласност “, тъй че неговата борба е по-отдавна, от 88-89 година.

Непрекъснато се разисква кой ще влезе и кой не в Народното събрание, какъв брой партии. Извинявайте, но това да не е хазарт, попита Волен Сидеров.

Според него значимият въпрос е кой какво ще направи, откакто влезе в Народното събрание.

„ От 15 години във всеки парламент слагам въпроса за прекъсване на концесията за златния рандеман, тя е незаконна. От Патриотичната коалиция затваряха нощни заведения, отваряха тоалетни и продаваха имоти на военното министерство. Това не може да бъде идея “, акцентира Сидеров.

Аз съм тяхната неточност и техният комплекс - по този начин отговори Сидеров на въпроса коя беше грешката в структурата на „ Обединени патриоти “, визирайки някогашните си съдружни сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Според водача на „ Атака “ не той е причислен към обединението, а тъкмо противоположното.

„ Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го напоя, да му сложа една табла с мезета, тъй като той обича да директория. Вътрешна македонска революционна организация е като паразит. За НФСБ не приказвам, тъй като тя е една партия, откъсната от „ Атака “, разяснява Сидеров.

По думите му аритметичното пресмятане кой ще влезе, кой с кого ще се коалира е най-коментираната тематика, само че това е неправилно. „ А никой не приказва за политиките, които ще се водят “, уточни водачът „ Атака “.

„ Каузата на патриотичната коалиция е да направиш живота на народа по-добър, да направиш по този начин, че да има промишленост “, сподели Сидеров. 

„ Атака желае няколко неща – да се усилят приходите, като вземем износа на злато от една задгранична компания, която изнася в Намибия “, съобщи Волен Сидеров по отношение на предприятието в „ Челопеч “.

„ Една от аргументите за разлъка с последните съдружни сътрудници е и тази – те раздаваха имоти, не чуха моя апел за преустановяване на тази концесия. Ние сме ограбвани от непознати страни, от чешките пенсионни фондове. През предходната година са умряли над 12 000 пенсионери, не от Ковид, не от тази машинация и нервност “, сподели Сидеров.  

  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР