Кадър БНТ, архивТръмп обяви:  Байдън незаконно ограби нашите деца и ги

...
Кадър БНТ, архивТръмп обяви:  Байдън незаконно ограби нашите деца и ги
Коментари Харесай

Тръмп: Кой знае, може би ще реша да победя демократите за трети път

Кадър Българска национална телевизия, списък

Тръмп разгласи:   " Байдън нелегално ограби нашите деца и ги затвори в домовете им ".

Дадохме десетки милиарди долари за създаване на имунизациите, напомни някогашният президент.

Тръмп упрекна актуалната администрация, че позволява проведената престъпност и бандите от Латинска Америка да се внедряват в Щатите и да пускат пипалата с в американското общество.

" Кой знае, може би ще реша да победя демократите за трети път. " Това съобщи някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп пред въодушевената аудитория на форума на Американския закостенял съюз, като разгласи, че точно той е спечелил отминалите президентски избори.

Той разгласи пред форума, че актуалният президент Джо Байдън е прекратил откритата от него политика на въздържане на незаконните имигранти през границата с Мексико, през която влизат и работят нарушители, наркодилъри и насилници.

Тръмп упрекна актуалната администрация, че позволява проведената престъпност и бандите от Латинска Америка да се внедряват в Щатите и да пускат пипалата си в американското общество.

" Демократите обаче ще получат това, което заслужават, на междинните избори за Конгрес и, кой знае, може би ще се изправя да ги победя за трети път, защото, добре знаете, че аз победих на тези президентски избори ", разгласи Тръмп под бурните овации на залата.

" Джо Байдън нелегално ограби нашите деца и ги затвори в домовете им ", разгласи Тръмп във връзка политиката на новия президент за битка с ковид, предава .

Той упрекна демократите, че са спрели стотици милиарди долари, отпуснати от неговата администрация, и са сложили под въпрос бъдещето на американската юноша.

Тръмп акцентира, че имунизациите, които сега работят, или са утвърдени, като да вземем за пример тази на " Джонсън и Джонсън ", са били създадени по време на неговата администрация.

Дадохме десетки милиарди долари за създаване на имунизациите, напомни някогашният президент.

Администрацията на Байдън и лъжливите медии крият, че това, което Белият дом прави през днешния ден, е да продължи нашия проект за имунизация и битка с ковид, акцентира Доналд Тръмп.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР