Кадър БиволъДнес Борисов отвори нов епизод от сагата с клиповете

...
Кадър БиволъДнес Борисов отвори нов епизод от сагата с клиповете
Коментари Харесай

Биволъ синтезира лицето на жената от огледалото в резиденцията на Борисов

Кадър Биволъ

Днес Борисов отвори нов епизод от сагата с клиповете в спалнята и резиденцията му. Той ясно уточни, че клипът е сниман от " доста прелестна госпожа ", което даде знак, че той или знае коя тъкмо е, или най-малко желае обществото да си мисли, че е избрана дама.

" Биволъ синтезира това изображение от клипа в резиденцията на Премиера в Бояна. Личат си лицеви черти и особености на фигура и облекло. Приемаме всевъзможни оферти за различаване на оператора/ката/! "

Това написаха в профила си вмъв фейсбук от медията. Отдолу незабавно заваляха десетки догатки.


 



Че Борисов е имал поради съответен човек стана ясно по бързата реакция на околните до ГЕРБ уеб сайтове. Те незабавно продължиха думите му и показаха кой засяга той.

Ето по какъв начин околните до властта уеб сайтове Пик и Трибун.бг разясниха думите на Борисов, че става въпрос за " доста прелестна госпожа ".

" Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че дамата, която го е снимала е Христина Бобокова-жената на близкия до Радев Пламен Бобоков. Освен това, съгласно клюки, тя е била бизнес връзката сред Бобоков и Васил Божков-Черепа. ", написа Трибун.бг.

А Пик извади и фотография на Христина Бобокова от фамилно пътешестване със семейство Божкови.



„ Президентът към този момент също е политически състезател. Аз съм изяснил, по какъв начин подло, неговите хора, най-близкото му обграждане, по един доста обикновен метод, с една доста прелестна госпожа, пристигна и нащрака в мое неявяване всичките тези работи. Направиха го по съвършен метод. Шапка им смъквам. Години наред са се готвели за това. “ Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка на публикуваните преди време записи от къщата му.

„ Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните пространства, само че не присъствам. Ако е имало пари, но кой държи злато, пари в едно шкафче, откакто касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска опареция я направиха фантастично. И не инцидентно – единствено той го повтаря. Защото най-близко обграждане негово го свърши “, сподели Борисов.

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на инспекция са със законни специфични разследващи средства. Като приказваме за едните записи, да приказваме и за другите. За мен казусът е завършен, взел съм си поуката, само че не мога да отрека, че го направиха по брилянтен метод. И по-късно към него,виждате по какъв начин, майсторски започнаха да подреждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други уеб сайтове, оказа се цялостна неистина. После – Борисов пие ракия с разбойник, то се оказа Себастиан Курц. Такива образци, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща ", сподели Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР