Кадър България Он ЕърНидал Алгафари направи коментар на действията на Слави

Кадър България Он ЕърНидал Алгафари направи коментар на действията на Слави ...

Алгафари: Младите хора в екипа на Слави сигурно са кадърни и умни, но както казват старите хора - още шляпатКадър "България Он Еър"

Нидал Алгафари направи коментар на действията на Слави Трифонов за съставяне на правителство. Никой не може да каже кой лъже. Трудно е да влезем в дебрите на това, че единият лъже или другият лъже. Нормално е за начина, по който се появи Слави Трифонов - младите хора в екипа му са сигурно кадърни и умни, но както казват старите хора - "още шляпат". Това посочи политическият и PR експерт Нидал Алгафари за Bulgaria ON AIR.  

Той подчерта, че твърде много Слави Трифонов е ползвал израза "Аз".

"Ясно е, че решенията ще ги взема еднолично именно Трифонов. По начина, по който седеше във видеото, ми приличаше на паша. Представете си, че това трябва да го гледат дипломатите. Дали това негово поведение не е само за тези, които са гласували за него", подчерта Алгафари.

Според него нищо няма да попречи на Слави Трифонов да сменя лица и да сменя министри занапред.

"Това, че си завършил в Харвард не значи, че си добър във властта. Бойко Борисов, за да стане този "супермен", тръгна от шоуто на Слави. И единият, и другият се обличаха в дълги кожени манта. После започна да им харесва да показват голямата си охрана", каза още Алгафари и добави: "Корнелия Нинова най-вероятно ще даде подкрепа, за да оцелее политически. БСП имат полза от това нещо".   

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg