Кадър България Он ЕърНидал Алгафари направи коментар на действията на Слави

...
Кадър България Он ЕърНидал Алгафари направи коментар на действията на Слави
Коментари Харесай

Алгафари: Младите хора в екипа на Слави сигурно са кадърни и умни, но както казват старите хора - още шляпат

Кадър " България Он Еър "

Нидал Алгафари направи коментар на дейностите на Слави Трифонов за сформиране на държавно управление. Никой не може да каже кой лъже. Трудно е да влезем в дебрите на това, че единият лъже или другият лъже. Нормално е за метода, по който се появи Слави Трифонов - младежите в екипа му са несъмнено кадърни и умни, само че както споделят старите хора - " още шляпат ". Това уточни политическият и PR експерт Нидал Алгафари за Bulgaria ON AIR.  

Той акцентира, че прекомерно много Слави Трифонов е употребил израза " Аз ".

" Ясно е, че решенията ще ги взема еднолично точно Трифонов. По метода, по който седеше във видеото, ми приличаше на паша. Представете си, че това би трябвало да го гледат дипломатите. Дали това негово държание не е единствено за тези, които са дали своят вот за него ", акцентира Алгафари.

Според него нищо няма да попречи на Слави Трифонов да сменя лица и да сменя министри отсега нататък.

" Това, че си приключил в Харвард не значи, че си добър във властта. Бойко Борисов, с цел да стане този " супермен ", потегли от шоуто на Слави. И единият, и другият се обличаха в дълги кожени манта. После стартира да им харесва да демонстрират огромната си защита ", каза още Алгафари и добави: " Корнелия Нинова най-вероятно ще даде поддръжка, с цел да оцелее политически. Българска социалистическа партия имат изгода от това нещо ".   

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР