Кадър България Он ЕърЕксперт критикува остро служебния кабинет за решението

...
Кадър България Он ЕърЕксперт критикува остро служебния кабинет за решението
Коментари Харесай

Експерт: Няма само руски шпиони в България, смяната на кадри в службите е неоснователна

Кадър " България Он Еър "

Експерт подлага на критика остро служебния кабинет за решението му да смени фрагменти в службите за сигурност. Би трябвало когато и да е и във всякаква обстановка да се тормозим за националната сигурност, за да я подобряваме и да работим в нейна изгода. Сега още повече имаме такива учредения. Това счита капитанът от " Атлантически съвет " Васил Данов. 

Пред Bulgaria on air той сподели, че съветските служби работят в България необезпокоявани. 

" Те работят умерено, благодарение на български предатели, благодарение на вербувани от тях шпиони. През последните месеци разбрахме, че това са наши сътрудници, които са служили в една от най-хубавите служби на българската войска - Военното разузнаване ", съобщи Данов.

И посочи, че вербовката може да бъде на финансова основа или по морални подбуди. Той означи, че прибързаните смени на фрагменти в службите не приказват добре за служебното държавно управление и загатна за политическа разпра. 

" Логиката е тази - откакто са работили добре против непознати служби, промяната на тези експерти приказва, че тези, които ги сменят, играят в полза на непознатите служби. Това, което аз видях, е лична кавга на настоящия вътрешен министър с господин Недялков, който му е лишил в миналото достъпа до класифицирана информация ", съобщи кап. Данов.

По думите му в България изрично няма единствено съветски шпиони, а промяната на фрагменти от време на време е неоснователна.

" Мотивите зад промяната на тези хора не всеки път са основателни и задоволително безапелационни. Възможно е идващото държавно управление да направи нещо друго. Служебното държавно управление си има задоволително комплицирани краткотрайно задания, с цел да се хвърля на такива стратегически промени. Смяната на лица, на експерти е много виновна работа, а след месец това държавно управление няма да бъде на власт ", добави Данов. 

Той добави, че сходни смени би трябвало да бъдат осъществявани при постоянно държавно управление, при постоянно Народно заседание, с цел да се предложи цялостна промяна в избрана работа.

Относно обвиняванията за подслушванията на политици, той акцентира, че би трябвало да бъдат предоставени доказателства пред съда. 

" Тази партенка беше пусната преднамерено преди изборите. Аз нямам доказателства, че е имало такива подслушвания, те не са потвърдени ", сподели той, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР