Кадър: Б.Борисов ФБХората ни оценяват, щом ни сложиха на първо

...
Кадър: Б.Борисов ФБХората ни оценяват, щом ни сложиха на първо
Коментари Харесай

Борисов от хола: Христо Иванов работи с ДПС и БСП и се вайка, че Радев не си е променил позицията за Русия

Кадър: Б.Борисов ФБ

Хората ни правят оценка, щом ни сложиха преди всичко, съобщи по-рано през днешния ден Борисов

,,Хората гласоподаваха за нас, а не поддържаха тези, които горяха маски и подкопаваха ограниченията ни``, сподели Борисов и благодари на лекарите, поради чиито старания пациентите са били избавени и излекувани. 

Вчера президентът Румен Радев, садейки следващото дърво, сподели да работим. Ние се надявахме по-рано да ни остържат, а той желае да работим. В същото време неговите подопечни дребни партии ни постановиха противоконституционно мораториум и ние в този момент не можем да работим. Не единствено ние, само че и цялата администрация. А той споделя " Работете ", до момента в който той се мотае. В същото време тече задкулисие, сговаряне, ние не знаем какво е, само че желаят от нас да работим, до момента в който си го решат. Радев изкара забавни тези и една от тях беше крещящощо безмълвие за шпионските кавги у нас и в Чехия, общите ни дейности с НАТО и Европейски Съюз, напомни Борисов, написа варна24.ком. 

Христо Иванов, до момента в който работи с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия в Народното събрание, през вчерашния ден се вайка, че Радев не си бил трансформирал позицията към Русия. А до момента в който клечаха на колене и го подкрепяха, какво схванаха?, попита Борисов и направи вметка, с цел да честити имения ден на Цветанов, както го е правил 15 години: " Да е жив и здрав ". 

Даниел Митов напомни, че Радев няма евроатлантически позиции, а сякаш десните партии, които трябв да стоят близо до нас, не поддържат Европейски Съюз и НАТО, а Радев.

,,Трябва да завърши това, че са близки до нас и в този момент хората могат да видят защо са дали своят вот. И да знаят за какво няма център-дясно държавно управление. Защото в случай че Наско Атанасов е началник на ДАНС, а Христо Иванов - основен прокурор, незабавно ще с при нас. Но ние приказваме за НАТО и Европейски Съюз и хората би трябвало да знаят кои са партиите, които стоят твърдо на тези позиции``, сподели Борисов и пожела прелестен празник на министрите си и на всички българи.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР