Кадър Б.Борисов ФББолният от коронавирус премиер Бойко Борисов направи знаково

...
Кадър Б.Борисов ФББолният от коронавирус премиер Бойко Борисов направи знаково
Коментари Харесай

Боледуващият от Ковид Борисов: С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харсесват - не ви харесваме и ние

Кадър Б.Борисов ФБ

Болният от ковид министър председател Бойко Борисов направи знаково включване във Facebook през вчерашния ден, което дълго ще се разяснява. 

Ето и цялостен текст на изявленията му, измежду които има невъобразими бисери.

" Кой ще извършва идващия бюджет? Ще го изпълняваме отново ние, по тази причина си вършим плановете до март, с цел да можем да употребяваме парите, които сме си обезпечили ние. Ако народът ни даде да сме първа политическа мощ и ГЕРБ да ръководи още веднъж, ние ще сме тези, които ще продължм да изпълняваме. Това е следизборен бюджет ".

" Само допреди месеци ни обясняваха защо не даваме пари на хората. Сега когато вашите екипи създадоха стратегии, откриха средства... Във всички системи се сложиха повече пари, с цел да можем да преодолеем тази ужасяваща пандемия ", продължи Борисов.

И за следващ път напомни, че държавните управления на Българска социалистическа партия постоянно са му оставяли заплащания, които не са били обезпечени финансово. Не пропусна да спомене и милиардите, които неговото държавно управление е трябвало да заплаща за КТБ. АЕЦ " Белене " и така нататък

" С кои очи вие излизате да ми говорите, че ми е избирателен бюджетът ", попита Борисов, визирайки най-много Българска социалистическа партия.

И добави:

" Кой ще ръководи знаят Господ и българският народ. Който си изберат, той ще носи отоворност. Така сме създали бюджета, че да можем да си го осъществим и идната година. Ако народът иска различен... "

" С цялото почитание към младите и хората, които не ни харесват... "

Премиерът продължи с размислите за демокрацията и кой кого харесва.

" Понеже с цялото си почитание към младите и хората, които сигурно не ни харесват, ние не харесваме тях, другояче щяхме да сме една партия. Едно време имаше Българска комунистическа партия и един Отечествен фронт. Толкоз. Сега доста партии, тъй като хората са по-умни, по-интелигентни, могат да намират това, което им е най-интересно, или което да ги съставлява. Затова са повече партиите. Едни харесват нас, други харесват други. И най-после демокрацията споделя по какъв начин се прави държавно управление ", добави още той.  

Продължи и като разяснява по адрес на президента Румен Радев, който остро разкритикува през вчерашния ден бюджета:

" Що не сподели - аз съм срещу митингите, които желаят пари ",  попита задочно Борисов президента.

" Да му дават един ден карантина, като че ли е извънземно. "

Борисов, който е инфектиран с ковид, прикани:

" Пазете се доста, тъй като това си е гадно ".

Той посочи, че всички негови министри си съблюдават карантината, тъй като не са " богопомазани като президента Радев ". 

" Да му дават един ден карантина, като че ли е извънземен, по тази причина се разделихме с шефа на РЗИ. Очаквам, след като ВВС пламна, в този момент и сухопътните войски да бъдат приземени с тези нелепости, които вършат. Това е разликата сред Европа и България. Законът е единствено за тези, които не харесваш. Затова в Брюксел приказват за битка с корупцията по високите етажи. С тези, които се имат за недосегаеми, че могат да вършат всичко. На всеки човек нарушил карнатината му се прави досъдебно произвеждане ", каза Борисов.

" Мутафчийски да не ми желае доброволци. Цялото Военновъздушни сили е във военна болница "

Тук в диалога се намеси вътрешният министър Христо Терзийски, който съобщи, че  сега вървят над  3100 досъдебни производства против хора, нарушили карантината.

" Държавният глава се разхожда с позволение на военния министър по всички правила ", продължи Борисов. 

  " Не мога да забраня на президента да посещава гарнизони ", оправда се Красимир Каракачанов.

  " Мутафчийски да не ми желае доброволци. Цялото ВВС  (Към момента е известно, че във ВМА се лекуват шефът на Военновъздушни сили ген.-майор Димитър Петров и командирът на авиобазата в Граф Игнатиево бригаден военачалник Николай Русев - бел. ред.) е във военна болница. Ние като бяхме под карантина, ходихме ли някъде? Не ходихме ", каза още Борисов. 

  " 10 дни не съм излизал ", оплака се Каракачанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР