Кадър: 7/8 ТВТелевизията на шоумена Слави Трифонов 7/8 ТВ стават

...
Кадър: 7/8 ТВТелевизията на шоумена Слави Трифонов 7/8 ТВ стават
Коментари Харесай

И сайтът на Слави Трифонов става платен от днес

Кадър: 7/8 ТВ

Телевизията на шоумена Слави Трифонов " 7/8 " ТВ стават платени от 1 септември, вторник. Зрителите, които желаят да я гледат, ще би трябвало да заплащат по 78 стотинки, написа " МедияПул ".

" В продължение на 10 месеца телевизия " 7/8 " се разпространяваше гратис – без да събираме такса от клиентите и от кабелните оператори. Но поради събитията и особената конюнктура, в която се намираме, ще предприемем този ход малкия екран да стане платена ", сподели преди дни изпълнителният шеф на " 7/8 " Евгени Димитров. Желаещите да се абонират, ще би трябвало да се извърнат към операторте си, с цел да схванат по какъв начин тъкмо може да стане това. 

Димитров твърди, че прекосяването към платена услуга по-скоро ще стане гладко.  " Това не е нещо, което може да се отреже и за един час да минем в другата система. Някои от услугите са предплатени, т.е. ще би трябвало да се декларират авансово, други пък се събират като такси на края на месеца. Всеки оператор оперира по друг метод. Няма да стопираме сигнала към операторите и компаниите, с които имаме контрактувани връзки. Така че одобряваме, че в границите на септември ще се извърши прекосяването от безвъзмезден към заплатен канал ", изясни той.

Сайтът на малкия екран също става заплатен. Все още обаче не е ясно по кое време ще стане това и какъв брой ще е месечната такса, с цел да имат достъп искащите до наличието в него. Единственото, което разгласи Димитров, е, че цената ще бъде " малко по-висока от абонамента за малкия екран ", тъй като феновете щели да имат достъп до целия списък на предаванията, както и опция за връщане обратно, с цел да гледат нещо, което са пропуснали, без да чакат то да бъде качено настрана.

От думите на изпълнителния шеф се разбра още, че се водят договаряния за няколко нови излъчвания.  " Няколко излъчвания са на стендбай и е въпрос на чисто финасов запас, който да може да разреши тяхната поява. Аз имам вяра, че най-малко 3-4 нови излъчвания ще пуснем в този момент ", уточни той.

По думите му стъпката е подхваната не с цел да оцелее малкия екран, а с цел да се развие и да стане " една пълнокръвна 24-часова стратегия ".

Телевизията стартира лъчение на 4 ноември предходната година. Тогава се разбра, че рубрики от " Шоуто на Слави ", което до предходната година се излъчваше по бТВ, са прераснали в излъчвания.

Шоуменът разгласи, че влиза в политиката и прави собствен ефирен план по време на последното предаване на " Шоуто на Слави " по бТВ, излъчено на 31 юли 2019 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР