кадър: 7/8 ТВБългария се срина на 112 място по свобода

...
кадър: 7/8 ТВБългария се срина на 112 място по свобода
Коментари Харесай

Веселин Дремджиев във „Вечерното шоу на Слави Трифонов”: Това, което се случи днес, е проблем!

кадър: 7/8 ТВ

България се срина на 112 място по независимост на словото, само че у нас към момента има шепа публицисти, чиито глас изпъква посред общия хор на мисирки. Представям ви един от тях – журналистът Веселин Дремджиев.

Сиромахов: Странно ми е като виждам националните малките екрани тези дни, тъй като оставам с усещането, че тиранинът е паднал, само че националните малките екрани към момента не са разбрали това. Виждаме едни и същи хора: Тома Биков, Харизанов, понякога Любен Дилов, който по-весело, само че несвоевременно се пробва нещо да пази. А тази власт към този момент е няма. Защо тя продължава да господства в националните малките екрани?

Дремджиев:  Защото тя си мисли, че е жива! Но желая да знам по какъв начин е Слави?

Сиромахов: „ Слави е Добре! ”.                                   

Дремджиев: Той има заричане към мен, да ми даде изявление.

По-проблемно за мен е това, което стана през днешния ден. Нова телевизия предава онлайн изказването на ГЕРБ. Когато примерно Българска социалистическа партия дава изказване, или „ ИТН ” или който и да е, те предават ли ги онлайн?

Вярно е, че медиите са частни, само че в европейските страни има съюз на публицистите. Истински! И там с цел да бъдеш публицист с журналистическа карта, би трябвало да бъдеш признат от гилдията или надлежно изпъден.

Има положителни публицисти и такива, които са се продали! ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР