Кадър: 7/8 ТВСпоред ново проучване на Маркет линкс с най-голямо

...
Кадър: 7/8 ТВСпоред ново проучване на Маркет линкс с най-голямо
Коментари Харесай

Проучване на Маркет Линкс: Слави изпревари Борисов по доверие сред лидерите на партии

Кадър: " 7/8 ТВ "

Според ново изследване на " Маркет линкс " с най-голямо доверие от водачите на партии е Слави Трифонов, който получава 32 на 100. Следват го Бойко Борисов и Мая Манолова, които имат по 25% политическо доверие, оповестява OFFnews.bg.

Това демонстрира изследване, финансирано и осъществено взаимно от bTV и " Маркет линкс ". То е извършено измежду 1019 лица над 18 година в страната в интервала 17-24 февруари по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета. 

Красимир Каракачанов е с 20% доверие, Христо Иванов – с 15%, а Мустафа Карадайъ – с 9 на 100, сочат още цифрите. 

24,6% от гласуващите биха подкрепили ГЕРБ/СДС, 18,9% - Българска социалистическа партия, 13% биха дали своят вот за „ ИТН “, 8,5% - за Движение за права и свободи, 7,6% - за „ Демократична България “, 3,9% за „ Изправи се! Мутри, вън! “, а 2,7% - за Вътрешна македонска революционна организация, съгласно проучването. 

Виждаме прогресивно отваряне на ножицата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Въпреки високото отрицание на ръководството към сегашния миг ГЕРБ съумяват да активизират много сериозна поддръжка. Докато Българска социалистическа партия за следващ месец не съумява да се нарежда като задоволително смислена опция на ръководството, разяснява социологът Добромир Живков. 

Според данните от изследването 59% от хората у нас няма да се имунизират, а 39% считат да го създадат. 2% споделят, че към този момент са се ваксинирали. 

В обществото има избран обществен напън за имунизиране и част от жителите го усещат. Едновременно с това те отхвърлят да
го създадат “, разяснява Живков. Хората в огромните градове и с по-високо обучение демонстрират по-голямо схващане на обстановката и надлежно са по-склонни да се имунизират. 

Оценката за оправянето на държавното управление с епидемията се базира върху триумфа на имунизационната акция. В този смисъл, 45% считат, че държавното управление се проваля, 35% - че се оправя, а 20% показват нито едно от двете. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР