Качество, надеждност и различие – това символизира марката Fibank за

...
Качество, надеждност и различие – това символизира марката Fibank за
Коментари Харесай

За поредна година Fibank е сред най-силните потребителски марки в България

Качество, надеждност и разграничение – това символизира марката Fibank за потребителите в България съгласно световната организация Superbrands, която е фокусирана върху построяването на сполучлив брандинг от водещи потребителски и бизнес марки по целия свят. Престижната интернационална премия се присъжда за поредна година на Fibank, което е самопризнание за упоритата работа и целенасочената поредност, с която работи екипът на банката.

Отличията Superbrands за най-престижни марки на българския пазар се връчват за осми следващ път в България. Организацията организира състезанието в над 80 страни по целия свят. Методиката на асортимент и оценяване на марките е универсална за всички страни. Отличието за най-силна марка се присъжда на база оценка на жури, формирано от авторитетни експерти в рекламния отрасъл и без значение изследване на потребителския сегмент на българския пазар. Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласоподаване на потребителите е водещият Институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. По този метод експертното мнение на водещите експерти се съпоставя и добавя с оценките на самите консуматори.

За четвърти следващ път Superbrands присъжда и почетна премия за принос в промотирането и одобряването на марката България по света. Тази година премията е за българския отбор по художествена гимнастика, който за първи път завоюва златото на Олимпийските игри в Токио. Fibank е дълготраен спонсор на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и сполучливо си партнират в доста на брой начинания. Една от тях е благотворителният календар на банката, който тази година е отдаден на концепцията за стабилно развиване, чрез подпомагането на научни разработки за опазване на българските сортове плодове и зеленчуци. Именно тази нелека задача е част от Плана за резистентност и един от 17-те стълба за резистентност на Обединените народи, фокусиран върху географско биоразнообразие, водещо до понижаване на въглеродния отпечатък и вредата върху природата от потреблението на пестициди.

Всички средства от продажбите на календара ще бъдат дарени на Българската федерация по художествена гимнастика и на Селскостопанска академия, София, за подкрепяне на тяхната активност. Календарът е разполагаем във всички клонове и офиси на Fibank от 6 декември и е с цена 10 лева Той е отпечатан на 100% рециклирана хартия без наличие на обикновен хлор, без тежки метали и с неутрално pH в унисон с дълготрайния ангажимент на банката към публично виновни устойчиви практики.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР