Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”. Какво стана

...
Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”. Какво стана
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”

Кабинетът „ Василев” е същото, каквото е кабинетът „ Петков”. Какво стана от всички обещания и стратегии на кабинета „ Петков”, кое се осъществя, с цел да разясняваме какво вероятно ще осъществя кабинетът „ Василев”? Това сподели за предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът от „ Възраждане” Искра Михайлова.

Искра Михайлова разгласи, че през днешния ден „ Възраждане” ще внесе предлагането за преброяване на разписки от машините при вота и да се съпоставят с автоматизирания протокол, който излиза от машината и при разминаване да се зачита броя на разписките.

Депутатът разяснява и тежката злополука на бул. „ Черни връх” в София: „ Смятам, че доста сложни са нещата, само че предварителната защита и метода, по който се поддържа връзка с младежите и по к се придобива удостоверение за правоуправление – там би трябвало да има някаква смяна, тъй като по-късно към този момент е закъсняло”.

След злополуката Михайлова разгласи, че внасяне на оферти не са на дневен ред в тъкмо това Народно събрание. Тя обаче е безапелационна, че надзор няма и още веднъж повтори потребността от предварителна защита.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР