Кабинетът би подкрепил реформа на Националната служба за охрана (НСО)

...
Кабинетът би подкрепил реформа на Националната служба за охрана (НСО)
Коментари Харесай

Борисов е склонен да подкрепи реформа на НСО

Кабинетът би подкрепил промяна на Националната работа за защита (НСО) за възстановяване на работата й. Това стана ясно от коментар пред публицисти на министър-председателя Бойко Борисов по отношение на злополуката с кола на службата в последните дни, при която тежко пострада дете.

"За страдание, това може да се случи на всеки. И без да се прави никаква политика от това, би трябвало, в случай че може, да се усъвършенства активността, само че умерено да се изговори от специалисти и да се направи ", разяснява Борисов. Той означи, че службата си има принципал, има си управление.

Ако може да се усъвършенства, несъмнено, че сме "за ", само че не в днешния ден да го разясняваме, тъй като ще звучи като укор, като заяждане, като офанзива, сподели министър председателят. Повече ме е гняв за детето, същински пострадвам за него, добави той.

Борисов отхвърли да разяснява през днешния ден концепцията за слагане на камери в колите на НСО, с цел да не излезе, че се възползва от една покруса. Нека да мине една седмица и съм подготвен да я разисквам, добави министър председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР