Кабинет с премиер Десислава Атанасова най-вероятно няма да видим, ние

...
Кабинет с премиер Десислава Атанасова най-вероятно няма да видим, ние
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Борисов трябва да е премиер – когато имаш Меси, не търсиш Анхел ди Мария

Кабинет с министър председател Десислава Атанасова най-вероятно няма да забележим, ние министър председател си имаме, той се споделя Бойко Борисов. Особено от това, което видях от визитата му на срещата на ЕНП тези дни, той е най-подготвеният и най-добре признат български политик в Европа, сподели по Би Ти Ви някогашният финансов министър в държавното управление на ГЕРБ Владислав Горанов.

По мотив връчването на първия мандат за кабинет от президента Румен Радев на ГЕРБ на следващия ден той посочи: „ Казвам моите персонални усещания от това, че в миг на тествания и рецесии би трябвало да сложим за водач този, който фактически се е посочил като подобен “.

Казвам кое е най-правилното решение за мен за претендент за министър председател. Когато имаш Меси, няма потребност да търсиш Анхел ди Мария, изрази се той метафорично в термините на футбола.

За състава на кабинета с ангажимента, че показва персонално мнение, Горанов сподели:

„ Членовете на държавното управление би трябвало да имат експертиза и да могат да носят политическа отговорност. Мисля, че не ми е пристигнало времето да бъда още веднъж министър, аз съм бил и зам.-министър, и министър и мисля, че има задоволително разнообразни разновидности.

Голяма част от партиите в Народното събрание се хранят от отрицанието. Ние ще си извървим пътя до край, виновността, в случай че няма държавно управление, няма да е наша. “

Според Горанов с контактната група за договаряния Паси и Плевнелиев „ реализираха горест – отчаяние че хората, за които те надали не показаха политическа легитимация, отхвърлиха даже да се видят с тях. Вижте какво се случи с „ Продължаваме промяната “ и президента Радев, той би трябвало да е ядосан. “

ГЕРБ няма да влезе в държавно управление, в което не взе участие Демократична България. Това е най-естественото, сподели още Владислав Горанов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР