к.к.Камчия. Най-обичаният шеф-готвач на България Андре Токев се включи в

...
к.к.Камчия. Най-обичаният шеф-готвач на България Андре Токев се включи в
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев тренира с Българския национален отбор по джудо

к.к. " Камчия ". Най-обичаният шеф-готвач на България Андре Токев се включи в подготовка на българския народен тим по джудо. Националите ни организират подготовка в Спортен комплекс „ Камчия “ за Световното състезание при започване на юни в Унгария. На тренировката участват и посетители от Гърция и Сърбия, измежду които и многократният европейски първенец в джудото Александър Кукол. Комплексът предлага отлични условия за подготовка по 35 олимпийски дисциплини.

„ Най-главната ни цел е да се подготвим и за Олимпийските игри. Благодарен съм на екипа на Комплекса, мястото е неповторимо, а изискванията – отлични “, сподели Спортист номер 1 на България Ивайло Иванов.

Лагерът на джудистите се организира в два стадия, като селекционерът Атанас Герчев е повикал 12 състезатели. Сред тях са най-хубавите ни джудисти Ивайло Иванов, Янислав Герчев, Божидар Темелко и Борис Георгиев, които се приготвят за международното в Будапеща.

„ Ще се борим за триумфи, до момента сме потвърдили, че младежите в България могат да бъдат спечелили “, надява се Божидар Темелков, най-хубавият роден джудист в категория до 66 кг, който е и лице на Спортния комплекс.

Най-обичаният шеф-готвач на България – Андре Токев, се включи в тренировката на националите. Той е в комплекса по покана на Асоциация „ Докосни дъгата “, която от години работи за по-добро бъдеще на младежите. „ Изключително значимо е да дадем добър образец на младите в спорта. Още по-важно е да знаят по какъв начин да се хранят здравословно, и това е нашата работа – дружно да реализираме нови триумфи, медали и трофеи за България “, сподели Токев, който е прочут с любовта си към разнообразни типове спорт.

„ Асоциация „ Докосни Дъгата “ е в основата на основаването на Музей на спорта в „ Камчия “ с голям брой експонати на български, съветски, европейски и международни шампиони; работим дружно и по Менторската стратегия в комплекса с ментори Принц Кирил и олимпийския първенец Евгений Плющенко.

Гостуването на началник Андре Токев е по наша покана и е за да помогне на спортистите да съблюдават наложителните си режими с разнообразно вкусно меню “, добави ръководителят на Асоциацията доктор Денислава Ангелова.

Националите ни по джудо ще останат в „ Камчия “ до края на месеца, а първата ни група състезатели отпътува за унгарската столица на 3 юни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР