Жюстин Томс е известна в средите на онлайн маркетинга, познаваме

...
Жюстин Томс е известна в средите на онлайн маркетинга, познаваме
Коментари Харесай

20 въпроса: Жюстин Томс

Жюстин Томс е известна в средите на онлайн маркетинга, познаваме я като създател на редица книги за уеб дизайн, основи на интернет рекламата, виновния корпоративния бизнес и други Тя е една от обичаните и колоритни преподавателки в Нов български университет и " СофтУни ", стартира и състезанието " Сайт на годината ". Енергията й е неизчерпаема, разпределя я сред развиването на по-добра онлайн среда в България, трите си деца, градско градинарство, пчелния кошер и начинания като " Училище за бъдеще ". Паралелно с това последните години Жюстин Томс прекарва в записване на спомените на възрастни хора от арменската, турската и еврейската общественост в България, както и на българи, репресирани от комунистическия режим.

След като чува толкоз доста за претърпяната тъга, схваща, че е нейна отговорност историите им да не потънат в забвение. Постепенно се ражда концепцията за романа Clair de Lune ( " Лунна светлина " ). В основата на първата й художествена книга е биографията на личната й баба, арменка, връща се обратно до геноцида над арменците в Османската империя. Читателите ще проследят историята на основната героиня Тина, сюжетът минава през ужасите на Втората международна война и гоненията по време социализма в България. Clair de Lune е към този момент в книжарниците от издателство " Ерго ".
Като какъв човек се определяте?
Усмихнат.
Нещото, в което вярвате безусловно?
В индивида, в това, че може да е добър.
Реклама Любимият ви миг от деня?
Сутрин, началото на деня. Обичам сутрините, щом изпратя децата към учебно заведение и стартирам първо с тичане за зареждащ старт, след това обзор на задания, отговаряне на мейли, диалози - всичко това с чаша кафе, усмивка и оптимизъм за деня.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
То е и предизвикателство и нещо, което доста одобрявам - че би трябвало непрекъснато да се учат нови неща. Вероятно това важи към този момент за съвсем всички специалности. И е превъзходно, тъй като ни държи будни.
Как бихте обяснили това, което вършиме, на едно 5-годишно дете?
Говоря си с хората.
Как си почивате?
Като променям дейностите. Най-често обичам да чета - избирам модерна литература или работя в градината - имам дребна градска градина, за която се грижа с доста обич.
Реклама Какво ви зарежда?
Приятелите и дългите безгрижни диалози с тях, без битовизъм, с доста схващане и споделеност. Също извънредно значими са ми срещите, разходките измежду природата, планините и изкуството - спектакъл, музика, литература.
Какво ви разсмива?
Децата, фамилията, приятелите. Обичам да се дръзвам, даже на остарели и глупави вицове от време на време. Обичам да съм измежду хора с възприятие за комизъм и занимателни истории, на които дълго да се смеем дружно на глас.
Какво ви натъжава?
Грубостта, алчността и насилието.
Какво ви вбесява?
Войната, експанзията, непукизмът.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Технологии 2 Коментари и разбори 3 Енергетика 1 Енергетика 2 Коментари и разбори 3 Коментари и разбори 1 Технологии 2 Коментари и разбори 3 Право Реклама Личност, на която се възхищавате?
Много хора. Вероятно е огромен шанс да имам толкоз възхитителни и вдъхновяващи хора в близост си. Ще изброя единствено няколко, с цел да не отегчавам, само че описът е в действителност дълъг - Юлия Берберян, Снежина Петрова, Зорница-София, Маги Малеева. Списъкът ми в действителност е дълъг.
Кое свое качество харесвате най-вече?
Търпеливостта, върху която от дълго време работя. Имам още работа по това, несъмнено.
А кое по никакъв начин не харесвате и бихте желали да измененията?
Искам да се науча да давам обещание по-малко - и на другите, и на себе си. Работя и по това.
Каква суперсила бихте желали да притежавате?
Да мога да спирам злото, да вземем за пример самозабравили се диктатори, които не се свенят за избиват хиляди хора.
Бюлетин Капитал: Light
Всяка събота заран: просвета, изкуство, свободно време.
Вашият email Записване
Реклама Последният подарък, който направихте/получихте?
Почти всекидневно върша дарове. Предпочитам да давам, не да получавам. В последните дни правя подарък романа ми на разнообразни читалища и библиотеки, както и на Читалнята пред Народния спектакъл в София.
Израз или дума, която употребявате прекалено?
" Благодаря ", само че мисля, че с нея не може да се прекали.
Къде бихте желали да живеете?
Тук. Тук - София, България и в този момент.
Коя е последната книга, която прочетохте?
Чета доста и всекидневно. Следя от близко актуалната българска литература. Последните са " Направени от виновност " на Йоанна Елми и " Триада " на Станчо Пенчев.
Най-интересното място, на което сте били?
О, била съм на доста забавни места! Вероятно измежду най-въздействащите са Исландия и гейзерите и Тамел в Катманду, Непал. В България имаме толкоз забавни и вълшебни места също - Карадере или Варвара, Белоградчишките скали, всички наши планини, още, още.
Мото или откъс, непосредствен до философията ви за живота?
Няма невъзможни неща.
class= " row " > Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР