Журналистката Юлияна Методиева изригна срещу „Да,България“ и обявените им намерения

...
Журналистката Юлияна Методиева изригна срещу „Да,България“ и обявените им намерения
Коментари Харесай

Юлияна Методиева: Коалицията на Атанасов с БСП е партийна деменция

Журналистката Юлияна Методиева изригна против „ Да,България “ и оповестените им планове да се коалират с Българска социалистическа партия, при положение, че се докопат до властта. Това тя направи в профила си във Facebook.

Тази заран рано-рано ми звънят от „ Да,България “. Втори път. Още на първия учтиво отхвърлих, само че очевидно са на напън. Питат взела ли съм към този момент решение да им стана покровител?

Телефонният ми номер го имат от годината на техния избирателен прощъпулник. В една софийска гимназия тогава вписвах със застъпническа старателност каквото видях.

Дори и това, което не е очевидно за елементарното око. Журналистически табиет. Някои неща никак не ми харесаха. Още по-малко ми харесват и през днешния ден.

Вбесена съм от Атанас Атанасов, началник на ДСБ и сътрудник на Да, България! Простреля ме право в очите със известието, че на идните избори Демократична България ще се коалира с Българска социалистическа партия и всевъзможни други леви и черни свободни валенции!

Генералът от ДСБ, несъмнено, пет пари не дава дали с новината си по БНР ме е проснал като мъртвец, та едвам мърдам.

През 2017 в някогашния дом на Българо-съветска дружба този някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи седна до мен дружно с Радан Кънев.

Миришеше на предстоящ брак по сметка. Затова ми се поизпари желанието да се запиша в бъдещата партия на Христо Иванов.

Демократи за мощна България (ДСБ) от раждането си са като домашно тъкано килимче. Тук-таме прозира синя прежда.

Човек го хваща същинска меланхолия като се има поради гордото минало на Съюза на демократичните сили и антикомунистическия апел „ кой не скача - е червен “!

Но подобен си беше Иван Костов. Разсърдва ли се - рита котлето. После в ефирен и радио ефир копае гроб на политическия зложелател, в случай че и доскоро да му е бил другар.

Може да е демонстрация на партийна деменция тази поръчка за обединения на военачалник Атанас Атанасов. Но в случай че няма медицина в постъпката му, е повече от безсрамие.

Тя е престъпен акт! Посегателство върху политическата ми памет! Направо кражба! Все едно ми взима персоналната карта и със заграбената идентичност потегля да се показва за мен като труженичка в къщата с червени фенери!

Покойната ми майка ще се обърне в гроба. А какво ли ще правиш, генерале, с оня софийски милион от Орлов мост дето пееше „ Времето е наше “ и запокитваше в лицето на комунистите 45 годишната си ненавист?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР