Журналистката си плаща да ѝ готвят специални манджи Журналистката Лора

...
Журналистката си плаща да ѝ готвят специални манджи Журналистката Лора
Коментари Харесай

Лора Крумова хвърля по 1500 лева на месец за диетa

Журналистката си заплаща да ѝ готвят специфични манджи

Журналистката Лора Крумова е подхванала нов курс в борбата си с килограмите и към този момент се храни по прецизен проект. Водещата от Нова телевизия се е абонирала всекидневно да ѝ доставят здравословна храна със прецизно измерени калории и разпределена в порции, с цел да управлява тежестта си. Услугата, набрала известност в последно време в светските среди, не е по никакъв начин евтина. Проверка с цените демонстрира, че дневните менюта, състоящи се от закуска, едно ядене за обяд, салата, едно главно за вечеря, десерт и няколко ядки вървят сред 45 и 50 лв., а порциите са нищожни. Те се подготвят в професионална кухня и се доставят до адреса на клиента в кутийки, с цел да му бъде допустимо най-удобно. Предварително са изчислени калориите в ястията, а в тази ситуация на Лора те били по-малко от тези, които би трябвало нормално човек да приема, с цел да можела да влезе в калориен недостиг и да стартира да топи килограми, написа Ретро.

Средно за месеца Крумова хвърляла по 1500 лв. за ВИП диетата с доставки на храна. Изключително мъчно ѝ било да не се изкушава да хапва от домашно приготвените ястия, които готвела за брачна половинка си Сотир и двете им деца Явор и Мина. Въпреки това се опитвала да прояви стоическа воля, тъй като била твърдо решена най-накрая да влезе във форма. След двете раждания тв звездата изпълня фрапантно и претърпя редица неуспехи да си върне остарялата фигура, въпреки да се подлагаше на какви ли не диети. Строгите режими тя съчетаваше и с постоянни тренировки във фитнеса, само че даже и те не дадоха нужния резултат. Крумова нееднократно е споделяла, че първоначално ѝ било извънредно болно да чете обидни мнения по собствен адрес по отношение на килограмите ѝ, само че с течение на времето се примирала и гледала да ги приема с възприятие за комизъм.

Откакто се върна на екран и стартира на води предаването „ На фокус “ по Нова телевизия, журналистката получила деликатни подмятания и от началниците си да обърне по-сериозно внимание на външния си тип. 43-годишната Лора можела да си разреши да хвърля по 1500 лв. за диетата, която спазвала сега, тъй като получавала забележително висока заплата от работодателите си. Тя постоянно е била измежду скъпоплатените тв лица, а мълвата гласи, че в Нова тв, където има ефир един път седмично в неделя, тя се върнала против заплащане от 7 бона на месец. Допреди това Крумова работеше като зам. основен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис против два пъти по-малко пари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР